Tuesday, 6 de September del 2011 | 18:56
Opinió · Política
Ara toca desobediència civil
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Fa gairebé 300 anys que la Nació catalana està perseguida políticament i judicial. Durant aquest llarg període,m els catalans hem tingut alts i baixos com a país i èpoques de tranquil·litat que han permès la reconstrucció nacional i la recuperació de la llengua catalana malgrat les dificultats.
Crònica · Política catalana
El tripartit nacional
L'ofensiva involucionista que ha desencadenat l'estat espanyol contra Catalunya és equiparable a un cop d'estat constitucional. Primer, la reforma de la carta magna pactada pel PSOE i el PP, ideològicament conservadora i autonòmicament regressiva.
 ·
Crònica · Economia
Quina mena d'aeroport podrà gestionar el sector privat?
Zapatero s'apuntarà en el full de serveis prestats al PSOE haver consensuat amb el PP, a banda, és clar, de la reforma constitucional, un model de gestió híbrid per als aeroports del Prat i Barajas que, de cara a la galeria internacional, sembli homologable als sistemes privats de gestió.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
El núvol d'internet
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Les xarxes socials han revolucionat les nostres vides. Twitter, Facebook i LinkedIn, com a xarxes socials de referència, han transformat internet i, evidentment, la nostra manera d'informar-nos, de comunicar-nos i de dialogar.
 ·
Notícia · Societat civil
Somescola.cat es mobilitza en defensa del català a les aules
La primera de les respostes de la societat civil a l'ultimàtim del TSJC ja té data fixada: 12 de setembre a les 19 hores. Somescola.cat, una coordinadora d'entitats nascuda el passat febrer per a la defensa el model d'escola catalana, ha convocat la societat civil catalana a concentrar-se davant de tots els ajuntaments "per fer visible que el model funciona".
 ·
Recull de premsa · Política
Salvador Cardús: "¿Es vol salvar Espanya per ser-hi residuals o decidim el nostre futur?"
Això és el que es pregunta el sociòleg Salvador Cardús en el seu primer article publicat a la contraportada del diari Ara. Cardús recorda que quan Montilla va alertar de la desafecció catalana cap a Espanya, va escriure que la seva anàlisi era completament equivocada: "allò que els darrers anys s'ha fet diàfan és la desafecció espanyola cap als catalans i la nostra vocació nacional".
 ·
Recull de premsa · Política
Josep A. Duran i Lleida: "CiU des del govern ha d'enfortir el país; reforçar-nos com si fóssim un estat"
El portaveu del grup parlamentari de CiU al Congrés, Josep A. Duran i Lleida, espera que "el PSOE i el PP siguin conscients que el que han consumat és un pas més amb vista a la ruptura entre Catalunya i la resta de l'Estat" i que, en conseqüència, "sàpiguen corregir el seu error".
 ·
Llibres / revistes
Joventut Nacionalista de Catalunya. Escola de patriotes
 ·
Llibres / revistes
Del 10-J al pacte CiU-PP
 ·
Llibres / revistes
Noves glòries a Espanya. Anticatalanisme i identitat valenciana
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí