Wednesday, 22 de June del 2011 | 20:00
 ·
Crònica · Política catalana
30 anys de la Crida! Entre la nostàlgia i la feina feta
Roger Buch
Politòleg
Els joves independentistes veuen perplexos com els seus correligionaris d'entre 35 i 50 anys bavegen aquests dies amb el 30è aniversari de la Crida a la Solidaritat. Va ser un referent de primer nivell i la seva petjada sempre ha estat recordada. La Crida va escriure una pàgina d'or, amb mèrits propis, en la memòria històrica de l'independentisme català.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Qui no plora la mort de Víctor?
Ivan Mambrillas
Víctor Torres i Perenya se sentia orgullós d'haver fet la guerra i a nosaltres ens agradaria que l'hagués guanyat. El germà petit de Màrius ha mort i s'ha escrit que el plor i l'encomi han estat unànimes, però no és pas veritat:
 ·
Crònica · País Valencià
Molta cara nova... I una de tacada
La neteja del Consell que ha dut a terme Francisco Camps deixa en evidència la seua decisió de continuar-hi al capdavant. Ara que els noms de l'executiu semblen polits, és ell la gran taca. Potser abans que no arriben les eleccions espanyoles, però, ell també formarà part del passat.
 · La població catalana i grega està expressant cada vegada amb més força el seu malestar social.
La població catalana i grega està expressant cada vegada amb més força el seu malestar social.
Crònica · Internacional
Indignats i emprenyats
Toni Reig
Periodista
Grècia és a la corda fluixa i la Unió Europea li posa una xarxa de seguretat, per evitar la seva caiguda, amb condicions d'obligatori compliment. Qui paga els plats trencats és la població treballadora i les classes mitjanes.
 ·
Notícia · Política
L'alcalde de la Vall d'en Bas (CiU) obliga a una regidora de SI a repetir la presa de possessió
Miquel Calm va portar a la Junta Electoral el jurament de la regidora Laura Pujol, que prometia respectar, "per imperatiu legal", la constitució espanyola i l'Estatut, "amb l'objectiu de derogar-los per la Constitució de l'Estat independent de la Nació catalana".
 ·
Notícia · Política
Carretero: "Hem perdut una batalla, no la guerra"
Cinc-cents reagrupats participen en la quarta assemblea de Reagrupament, que va comptar també amb l'assistència de  l'alcalde de Vic Josep-Maria Vila d'Abadal, d'UDC.
 ·
Notícia · Comunicació
Els abusos als Centres d'Internament d'Immigrants, el tema més silenciat pels mitjans catalans
És un dels 12 reportatges que aborda el primer Anuari Mèdia.cat, impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació Escacc.
 ·
La fotografia · Seguretat
Artur Mas: "Sou defensors de drets i llibertats"
Aquest dimecres, a l'Institut de la seguretat pública de Catalunya, 746 mossos d'esquadra i 461 policies locals, que formen part de la Policia de Catalunya, han rebut la seva titulació.
 ·
Recull de premsa · Política
Balcells: "La independència és un objectiu, però no pot ser una ideologia en si mateixa"
L'exvicesercretari general d'ERC destaca que cal "afinar en l'anàlisi i la diagnosi" per refundar la formació, i aposta per conformar un partit de govern, "amb vocació de majories", i d'esquerra.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí