Divendres, 15 de juny del 2012 | 21:11
Crònica · Madrid
Ha arribat l'hora d'autorescatar-nos
"Si el Titànic s'enfonsa, arrossegarà tots els passatgers. També els de primera classe", ha dit aquesta setmana el ministre espanyol d'Afers Estrangers, potser el membre més lúcid del govern de Rajoy. Es referia a Alemanya, però la metàfora és aplicable a Catalunya. El rescat de la banca espanyola no ha calmat els mercats, que segueixen sense refiar-se de les autoritats de Madrid. No és estrany.
 ·
Crònica · Política catalana
Es busca front d'esquerres i es busca líder
Les eleccions gregues marquen el cap de setmana. La coalició d'esquerres Syriza es perfila com a guanyadora dels comicis. Estan a favor de l'euro però rebutgen els plans d'ajustament que, després del rescat, els ha imposat Europa.
Opinió
Dels "hilillos de plastilina" al "apoyo financiero"
Lluís Aragonès
Empresari
Un instrument clau de la dreta espanyola quan governa és la paraula: la mentida per paraula. Aquest mateix mes de juny es commemoren deu anys d'una de les grans troballes lingüístiques que quedarà per a la història gallega i espanyola: els "hilillos de plastilina" que l'aleshores ministre Rajoy va dir que sortien de l'enfonsat Prestige.
 ·
TribunaTV · Cultura
Joan Majó: La independència dins de la Unió Europea
 ·
La fotografia · Cultura
Òmnium lliura el 44è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a Josep Massot i Muntaner
A l'acte de lliurament, Muriel Casals ha fet una crida a defensar la unitat del català i ha dit que "la nostra llibertat és la nostra llengua".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí