Divendres, 24 de febrer del 2012 | 20:06
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Per dignitat nacional: acord CiU-ERC
Catalunya i les nostres institucions nacionals no poden perdre la dignitat i acceptar el xantatge constant que el nacionalisme espanyol del PP exerceix sobre CiU, perquè això debilita la federació, però també el país i les seves institucions.
 ·
Crònica · Madrid
L'Alícia és una d'ells, senyor President
Sí, senyor President. L'Alícia és una d'ells. Una d'aquesta gent que no vol que el català se senti a les institucions. Dels que volen l'aigua de l'Ebre per als terratinents del sud de l'Estat. Dels que proclamen l'España, una gran y libre amagats rere el paraigua de la crisi. Dels que fa una setmana, a Sevilla, han reciclat l'aznarisme sota pells de xai més dòcil.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Rufi Etxeberria:"ETA seguirà en l'agenda política mentre els seus militants estiguin presos''

L'emplaçament de Mariano Rajoy a Amaiur perquè faci valer la seva influència i aconsegueixi la dissolució d'ETA, ja té resposta. L'esquerra abertzale avança que ETA exisitirà fins que un dels seus membres estigui empresonat.

 ·
Notícia · Tecnologia i país
Manifest a favor del MWC
Tribuna Catalana reprodueix el Manifest que un grup d'empreses, entitats i professionals del sector de les TIC han promogut per mostrar la seva preocupació respecte a la possibilitat que el conflicte que TMB té amb els seus treballadors acabi afectant el MWC  d'enguany i posi en perill futures edicions.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí