Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de març del 2013 | 17:24
Recull de premsa

Ara: "Al govern espanyol ja li va bé que la policia catalana es converteixi en l'ase dels cops de certa premsa madrilenya"

"¿Sánchez-Camacho com pot dubtar dels Mossos quan el ministeri de l'Interior encara ha d'explicar d'on va sortir el fals informe de la UDEF sobre Mas i Pujol?".

L'editorial del diari ARA publicada el 12-3-13 ha lamentat "joc perillós" que ha iniciat el PP posant en dubte "el prestigi i la imatge de les institucions democràtiques" catalanes, i amb especial interès els Mossos d'Esquadra.

"Camacho hauria de saber ─ha continuat l'editorialque el resultat final d'aquesta picabaralla política, que resulta extravagant per a una majoria de la ciutadania, és que s'ha posat en dubte la professionalitat de la policia de Catalunya i, el que és més greu, fins i tot la seva pròpia seguretat".

Sobre la reacció del govern de Madrid, l'editorial de l'Ara ha indicat que el fet que la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, sortís ahir en defensa de Sánchez-Camacho "fa pensar que al govern espanyol ja li va bé que la policia catalana es converteixi en l'ase dels cops de certa premsa madrilenya".
Per què no s'ha donat encara una versió versemblant sobre el motiu del dinar entre la presidenta del PP català i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola?
El resum de la situació: "Tot plegat dibuixa un panorama altament preocupant, en què la desconnexió entre polítics i ciutadania és cada cop més gran i es fan servir presumptes escàndols com a cortina de fum de no se sap ben bé què".

La peça ha lamentat que ningú no assumeixi cap responsabilitat política i ha conclòs: "¿Sánchez-Camacho com pot dubtar dels Mossos quan el ministeri de l'Interior encara ha estat incapaç d'explicar d'on va sortir el fals informe de la UDEF sobre Artur Mas i Jordi Pujol [...]? I per què no s'ha donat encara una versió versemblant sobre el motiu del dinar entre la presidenta del PP català i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola i tots els esforços se centren a impedir-ne la difusió?".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat