Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 27 de de febrer del 2014 | 15:11
Recull de premsa

Casals: "Els partidaris d'una Catalunya independent sentim com la nostra il·lusió es basa en realitats"

"La llarga i ampla taula rectangular de la reunió del PNDD al Parlament és una representació força acurada de la nostra realitat política, social i econòmica".

La persidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha senteciat a un article que la segona reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD) "va aplegar fa una setmana una cinquantena de representants cívics i polítics al Parlament de Catalunya, amb el compromís explícit de fer possible una consulta perquè els catalans decideixin el seu futur polític a les urnes".

"La llarga i ampla taula rectangular de la reunió del PNDD --ha dit-- al Parlament, és una representació força acurada de la nostra realitat política, social i econòmica. Voldria posar l'èmfasi en la representativitat econòmica del pacte, perquè és molt important constatar que els responsables de la creació de riquesa se senten alhora responsables del present i del futur polític del nostre país".

Sobre aquesta reunió, l'autora de l'article Compromís amb el futur ha dit que "repassant la llista dels assistents, obtenim una imatge força fidel del que és l'estructura econòmica i social de Catalunya" perquè hi veiem un país "amb un teixit associatiu molt dens" i que té una representació patronal "prou diversa, com correspon a una economia en què les empreses petites i mitjanes tenen un gran protagonisme". 

"No ens estranyi, doncs, que els partidaris d'una Catalunya independent sentim com la nostra il·lusió es basa en realitats cada dia més sòlides. Pel pas urgent de practicar la democràcia, per decidir, i pel pas següent de posar en funcionament l'estat propi" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat