Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 8 de de març del 2013 | 17:54
Recull de premsa

Casas: "Davant la impotència, Margallo posa el dit a l'ull de les autonomies. Presa fàcil"

"Els agregats comercials de les ambaixades són decoratius on hi ha l'ICEX. De posar remei de debò a això, ser eficaços i acabar amb les duplicitats la seva llei no en diu res".

El periodista Ferran Casas ha dit sobre el ministre d'Exteriors espanyol que "és un home rude, i també franc".

A l'article I a casa vostra, com ho teniu? Casas ha dit que fa uns dies "va reconèixer que l'acció exterior espanyola és un caos" i l'autor de l'article ha afegit que també és "antiquada (la costosa pompa de les ambaixades i residències oficials no es qüestiona) i sobredimensionada", una qüestió que, segons Casas, Margallo "ho deixava en el fet que no sabem quanta gent tenim a l'exterior, qui fa què ni quants edificis".

"Margallo ho deia, sobretot, per l'ICEX, que té un centenar de seus per promoure l'exportació i la inversió, depèn del ministeri d'Economia i aglutina bona part del 44% d'empleats públics a fora que ell no controla" ha explicat Casas. Finalment, el periodista ha conclòs que els agregats comercials de les ambaixades "són decoratius on hi ha l'ICEX" i que "de posar remei de debò a això, ser eficaços i acabar amb les duplicitats la seva llei no en diu res". "Davant la impotència, Margallo posa el dit a l'ull de les autonomies. Presa fàcil" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat