Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de d'abril del 2013 | 17:44
Recull de premsa

Casas: "Junqueras acabarà votant el pressupost a Mas i traurà una bona colla d'arguments als que recomanen a CiU plegar veles"

"Ves qui els havia de dir als presidents del País Valencià i de les Illes Balears [...] que les seves pressions serien clau per donar estabilitat al pacte CiU-ERC".

El periodista del diari Ara, Ferran Casas, ha apuntat a un gir en la política autonomista de l'Estat: "Ves qui els havia de dir als presidents del País Valencià i de les Illes Balears, Alberto Fabra i José Ramón Bauzá, dos eficaços flagells del catalanisme, que les seves pressions serien clau per donar estabilitat al pacte CiU-ERC".

A l'article Salvadors del pacte nacional Casas hi ha dit que la insistència davant Rajoy i Montoro d'ambdós polítics "ha estat decisiva per convertir el sostre de dèficit, que havia de ser del 0,7% aquest any per a totes les comunitats, en asimètric i elevar-lo a l'1,9%".

"Això fa preveure que, després d'una negociació més còmoda del previst dins del drama que implica retallar 2.400 milions, Junqueras acabarà votant el pressupost a Mas" ha sentenciat. El periodista ha conclòs que amb aquest pacte Junqueras "traurà una bona colla d'arguments als que, a Catalunya, recomanen a CiU plegar veles": "Fabra i Bauzá, bombers imprevistos".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat