Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de juny del 2012 | 19:29
Recull de premsa

Casas: "Rajoy faria bé de fer el càlcul de David Cameron: sense Catalunya el PP guanyaria sempre les eleccions generals"

"Al Regne Unit no hi ha un òrgan equiparable al TC, ni una Constitució que limiti res".

El periodista Ferran Casas ha argumentat que és "rellevant i gens menyspreable" que el PP miri les illes britàniques "i fins i tot temi que els catalans siguin capaços d'envalentir-se de la mateixa manera que els escocesos".

A l'article Si Rajoy fos com Cameron publicat a l'Ara, Casas ha dit que aquesta anàlisi "que fan a la seu del carrer Génova és prou assenyada i, segurament, tenen raó quan diuen que Alex Salmond es conformaria amb menys del que preveu l'Estatut". Tot i això, Casas ha denunciat que el PP fa "trampa" perquè al Regne Unit "no hi ha un òrgan equiparable al TC, ni una Constitució que limiti res".

"I, sobretot ─ha continuat─ els ciutadans d'Escòcia poden decidir què volen fer i els respecten l'opinió". Casas ha conclòs: "Rajoy potser faria bé de fer el càlcul que ja deu haver fet David Cameron: sense Catalunya el PP guanyaria sempre les eleccions generals. Igual que els tories sense Escòcia".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat