Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de d'abril del 2015 | 18:11
Recull de premsa

Colom: "Si integréssim en espanyol i no en català no existiria cap problema"

"Les declaracions de Fernández Díaz són piròmanes. En lloc de felicitar els cossos de seguretat, sembla que vingués a contraprogramar. Ens hem d'interrogar seriosament sobre el seu nivell de prudència".

Àngel Colom, director de la Fundació Nous Catalans, ha lamentat a una entrevista a El Punt AVUI que "sap greu que hi hagi hagut aquest intent de criminilització per part del ministre espanyol" Jorge Fernández Díaz sobre Nous Catalans, i "sap greu, i molt, l'intent de fer amalgama amb tot el món musulmà".

A l'entrevista, Colom hi diu que Fernández Díaz "fa unes declaracions fora de lloc i deixa anar una pila de directes i indirectes que ho barregen tot": "Va insistir molt en què la Fundació som imprudents a l'hora d'integrar la immigració d'origen musulmà. Això és doblement pervers".

"Que és una jugada antiindepentista no en tinc cap dubte --ha reblat Colom--. També tinc clar que a més procura fer por en clau interna i posar dubtes, de cara enfora, sobre la capacitat que tindria una Catalunya independent per fer front al jihadisme. Que a Barcelona hi hagi hagut una cimera de ministres d'exteriors intentant acostar posicions contra el gihadisme, és una medalla que s'emporta Catalunya".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat