Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de de maig del 2014 | 19:12
Recull de premsa

Culla: "El mèrit d'ERC ha estat oferir als orfes del suïcidi socialista una llar d'acollida amigable i familiar"

"Unir-se a un PSOE en hores baixíssimes i posar-se d' esquena al procés sobiranista ha suposat una veritable autoimmolació".

L'historiador Joan B. Culla ha dit a un article que l'èxit dels de Junqueras el passat 25-M "hauria estat impossible sense la crucial col·laboració del nucli dirigent encastellat al carrer de Nicaragua".

Sobre això, l'autor de l'article El doble 'sorpasso' ha dit que unir-se a un PSOE "en hores baixíssimes i posar-se d' esquena al procés sobiranista ha suposat una veritable autoimmolació": "No es poden qualificar d'una altra manera unes decisions que han fet caure el vot socialista fins a un 10% a Girona, un 12,2% a Barcelona, un 16,1% a Mataró, un 14% a Reus (per citar quatre ciutats en què el PSC va regir durant 32 anys)".
Navarro segueix aferrat a la primera secretaria i prometent futurs canvis convertit en un patètic Don Tancredo de la política"
Culla ha senetnciat que aquestes decisions han rebaixat el partit a tercera força "en pràcticament totes les capitals de comarca i li han valgut humiliants derrotes fins i tot en grans municipis que encara avui governa, com Sabadell, Terrassa o Tarragona" i ha indicat que el mèrit d'Esquerra ha consistit a "oferir als orfes d'aquest suïcidi una llar d'acollida amigable i familiar".

"En comparació amb les europees de 2009, el Partit Socialista d'Euskadi ha perdut 14 punts percentuals i Patxi López , després de dimitir, ha convocat un congrés extraordinari. En el global de l'Estat, el PSOE ha retrocedit 15,7 punts i Alfredo Pérez Rubalcaba ha fet el mateix que López" ha recordat.

Finalment Culla ha conclòs que el PSC recula 21,7 punts però Pere Navarro "segueix aferrat a la primera secretaria i prometent futurs canvis convertit en un patètic Don Tancredo de la política".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat