Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de d'abril del 2014 | 17:41
Recull de premsa

Culla: "És trist que l'única presència del PSC al debat fos per algunes al·lusions d'Esquerra o d'Iniciativa"

"El president del Govern espanyol va reduir la seva esperada intervenció a un repertori de respostes mecàniques i frases buides".

L'historiador i professor universitari, Joan B. Culla, ha lamentat a un article que el president del Govern espanyol va "reduir la seva esperada intervenció a un repertori de respostes mecàniques i frases buides" al debat al Congrés del passat 8 d'abril.

Pel que fa al líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, l'autor de l'article ha dit que aquest "va exhibir les destreses que té ben acreditades: va estar esmunyedís, sinuós" i en "comunió amb el PP en la defensa de la unitat d'Espanya": "El problema és que, per molta habilitat dialèctica que es posseeixi per fer de "policia bo", aquesta oferta federalista resulta una mica tardana, imprecisa i, sobretot, impossible de portar a la pràctica".

"En fi, és trist que l'única presència del PSC al debat fos per algunes al · lusions d'Esquerra o d'Iniciativa" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat