Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 24 de d'abril del 2015 | 19:06
Recull de premsa

Culla: "No, senyor Zapatero. L'Estatut no és el que vostès van negociar ni els catalans vam votar. Fingir que no ho sap suposa agreujar la frivolitat"

"Passats cinc anys sense autocrítica, Zapatero reapareix a Catalunya [...] demanant a CiU que, en comptes d'impulsar un procés sobiranista, "torni a l'Estatut del 2006, aquell que va votar el poble català"".

L'historiador Joan B. Culla ha parlat sobre la "frivolitat zapateril i el panglossianisme ("tot va bé en el millor dels mons")" de José Luís Rodríguez Zapatero davant l'assumpte del procés català.

"Cinc anys després sense cap rastre d'autocrítica --ha dit Culla a l'article I, a sobre, se'n fot-- per part de l'expresident Rodríguez Zapatero, [aquest] va reaparèixer a Catalunya dissabte passat. I, durant un míting a Tortosa, va voler gastar aires d'home d'Estat demanant a Convergència i Unió que, en comptes d'impulsar un procés sobiranista, "torni a l'Estatut del 2006, aquell que va votar el poble català, que va ser acordat després d'una àmplia negociació i diàleg"".

L'autor de l'article ha recordat: "No, senyor Zapatero, no. L'Estatut actualment en vigor no és el que vostès van negociar a Madrid, ni el que els catalans vam votar, sinó un altre, el del Constitucional". Finalment Culla ha conclòs: "Fingir que no ho sap suposa agreujar la frivolitat amb la conya".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat