Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 28 de de juny del 2016 | 10:06
Recull de premsa · Cultura

Nadal: "Fundació Irla: Rescatar de l'oblit i situar en la història, fent justícia, una tasca lloable"

En un article al Punt Avui Joaquim Nadal lloa la feina feta els últims anys per la Fundació Irla "En els darrers anys, la Fundació Josep Irla, vinculada a Esquerra Republicana de Catalunya, primer presidida per Josep Huguet i ara per Joan Manuel Tresserras, i ben dirigida per Josep Vall, s'ha dedicat a temes de formació, divulgació i recerca.

I, més explícitament, a rescatar el passat perdut, ignorat o simplement esborrat. La tasca duta a terme en la recuperació de les biografies de personatges rellevants de la nostra història contemporània, i vinculats al republicanisme, és molt meritòria. Els volums publicats, curosament editats i ben il·lustrats, són molt nombrosos".

Nadal en destaca dos dels últims volums publicats per aquesta "El llibre de Giovanni C. Cattini dedicat a Joaquim de Camps i Arboix, un intel·lectual en temps convulsos (2015); al de Francesc Marco Palau, Francesc Dalmau, de Normandia a Palamós (2015), i al més recent de Jordi Bohigas, Salvador Albert, literat i polític republicà al servei del país dels taps (2016)"

I conclou " Rescatar de l'oblit i situar en la història, fent justícia, una tasca lloable".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat