Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 6 de de maig del 2015 | 19:13
Recull de premsa

Espada: "Encertar en la nova direcció de l'ANC és clau pel front de la majoria social per la independència"

"Els comicis per la renovació de la direcció de l'Assemblea són fonamentals per a la consecució de la llibertat nacional de Catalunya".

El periodista Ferran Espada ha dit a un article que el triangle electoral que "marcarà sense cap mena de dubte el futur del nostre país el formen el 24-M, el 27-S... i el 9-M".

"9 de maig, eleccions al secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana --ha recordat Espada--. Per molt que alguns vulguin negar l'evidència, el 24-M i el 27-S seran dues eleccions en què les urnes marcaran el camí del país cap a la independència. Però aquest és un camí difícil de transitar que només podrem culminar des del ferm compromís i determinació dels partits sobiranistes i des de l'impuls de la majoria social. I és en aquest segon punt que l'ANC ha de continuar jugant un paper fonamental".

A l'article L'ANC, una elecció clau Espada hi ha dit que els comicis per la renovació de la direcció de l'Assemblea "són fonamentals per a la consecució de la llibertat nacional de Catalunya" i ha indicat que tots els dubtes que podia tenir sobre la successió a l'ANC se li van esvaïr "després d'assistir a l'acte del Palau Sant Jordi del 24 d'abril i que s'hagi presentat una llista de consens com Junts en què llegeixo noms de candidats tan solvents i preparats com ara Agustí Alcoberro, Jordi Sánchez i Gabriel Rufián, entre molts d'altres".

"Per cert, que Rufián aspiri a la direcció de l'ANC o que Antonio Baños fos un dels protagonistes de l'acte del Sant Jordi és un boníssim símptoma de la fortalesa del moviment independentista que creix també en la transversalitat social imprescindible per fer una Catalunya lliure i de tots i en què Súmate juga un paper clau" ha reblat. Finalment, el periodista ha conclòs que ara "toca als socis de l'ANC decidir, i desitjo que l'encertin perquè el país s'hi juga molt. Però si més no tenen molt bona primera matèria per triar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat