Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 29 de de desembre del 2014 | 17:13
Recull de premsa

Junqueras: "Oblidem els frontismes i implementem ja un gran acord per construir ja un nou país"

"Necessitem posar data a la democràcia i no s'hi valen condicions de cap mena per fer el que és imprescindible fer: votar per obtenir un mandat democràtic, votar per la llibertat, votar per reeixir com a país".

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha dit a un article a l'Ara que "potser la que tenim al davant no és l'única oportunitat però sens dubte és una oportunitat única i l'hem d'aprofitar", i que això "urgeix posar el futur del país en mans de la gent". "És la gent la que amb els seus vots constituirà o no un Parlament amb una majoria independentista que anhelem tan àmplia com sigui possible" ha sentenciat.

A l'article Fem-ho bé i fem-ho ja Junqueras hi ha dit que "portem setmanes, mesos, d'un debat esgotador que ha generat una controvèrsia innecessària" quan el que és "realment important" és consensuar ja un full de ruta "nítid per la independència que sigui assumit pel major nombre de forces polítiques; aquest és el quid de la qüestió". "Aquest sí que és un acord fonamental --ha insistit-- bàsic, prioritari i imprescindible. I és, a més, un acord que permetrà dissipar dubtes i generar confiança entre tots aquells que el subscrivim davant la ciutadania".

"Cerquem punts de trobada, deixem-nos d'atiar polèmiques que en res beneficien la causa de la llibertat i que sembren la discòrdia entre la nostra gent. Oblidem els frontismes i implementem ja un gran acord per construir ja un nou país que neixi amb un suport ciutadà amplíssim i transversal. Això és el que convertirà aquestes eleccions en unes eleccions diferents" ha sentenciat.

Finalment, Junqueras ha conclòs que "necessitem posar data a la democràcia i no s'hi valen condicions de cap mena per fer el que és imprescindible fer: votar per obtenir un mandat democràtic, votar per la llibertat, votar per reeixir com a país i per avançar amb pas ferm i decidit cap a la independència".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat