Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de novembre del 2012 | 17:34
Recull de premsa

Junqueras: "Tenim l'oportunitat que molts han somiat abans. Sapiguem estar a l'altura del país"

"Cal treballar amb tothom qui veritablement vulgui sumar en el projecte de fer un nou país".

El presidenciable a la Generalitat de Catalunya per ERC, Oriol Junqueras, ha instat tots els partits a favor de l'estat propi a  treballar "amb tothom qui veritablement vulgui sumar en el projecte de fer un nou país".

A un article a la revista setmanal El Temps Junqueras ha sentenciat que Catalunya viu un moment històric i que ara "no podem fallar": "Mai abans les circumstàncies històriques havien estat tan favorables als nostres objectius".

A l'article Una oportunitat històrica, Junqueras ha insistit en què el país no es pot permetre "cap passa enrere" després del 25-N i ha dit que a partir del 26 "haurem de preparar el país per afrontar la transició cap a la independència".

Finalment Junqueras ha dit que el nou Estat català ha de ser "junt i pròsper, que cregui en una escola i universitat públiques, i que garanteixi una sanitat de qualitat". "Tenim a les nostres mans ─ha conclòs─ l'oportunitat de construir un país de nou. Una oportunitat que molts han somiat abans i que ara estyà a l'abast com mai no ho havia estat. Sapiguem estar a l'altura del moment, sapiguem estar a l'altura del país".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat