Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de gener del 2015 | 17:48
Recull de premsa

Llansana: "Ja és irreversible la convocatòria electoral d'aquesta primavera"

"Ara toca votar. No hi donem més voltes, no perdem ni un segon. Tornem a recuperar la força del 9-N: a il·lusionar els desil·lusionats, a convèncer indecisos que aquest és el seu projecte, a imaginar amb tota l'alegria el país que vindrà".

La periodista i filòloga, Marina Llansana, ha dit a un article que ´"té raó" Lluís Llach quan diu que als independents "no se'ls pot demanar que no tinguin ideologia, però també és veritat que el president Mas pot fer una "llista de país" llarguíssima i clarament guanyadora sense forçar ningú a canviar de principis".

"Al cap i a la fi es tracta de donar prioritat --ha continuat-- al president i fer servir el sentit comú perquè ERC i la CUP també puguin incorporar persones que per raons ideològiques mai no anirien en una candidatura amb CiU".

A l'article Sí que hi ha acord Llansana hi ha dit, en un to positiu, que "tenim un president que es podrà presentar a les eleccions d'una manera clarament reforçada i a qui es reconeix el paper que ha tingut en el procés" així com també "tenim la possibilitat que els independentistes, i sobretot els indecisos, puguin expressar-se a les urnes amb tots els matisos".

"Ara toca votar. No hi donem més voltes, no perdem ni un segon. Tornem a recuperar la força del 9-N: a il·lusionar els desil·lusionats, a convèncer indecisos que aquest és el seu projecte, a imaginar amb tota l'alegria el país que vindrà. Ara, ja, torna a ser l'hora. No veure que hi ha acord i que cal tirar endavant seria irresponsable" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat