Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 3 de de desembre del 2013 | 17:55
Recull de premsa

Llansana: "Que ningú no s'equivoqui: a TVC també poden arribar els liquidadors, que utilitzaran mètodes més sigil·losos i eficaços"

"Posem al crit al cel pel tancament de la televisió valenciana, mentre aquí ens comencen a desmantellar la nostra i ningú no piula".

La filòloga i periodista Marina Llansana ha dit a un article que "no cal ser un geni dels negocis" per veure que "no és normal" que una empresa regali la seva cartera de clients a l'empresa de la competència "i, a sobre, li pagui un dineral perquè li gestioni".

"Això és el que acaba de fer la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) privatitzant el departament comercial de TVC" ha lamentat. A l'article Liquidadors de TV3 Llansana hi ha dit que mitjançant un concurs públic "que sembla una burla –en què les condicions són descaradament favorables a l'empresa que el guanya i no a l'empresa adjudicatària–, la gestió de la publicitat de TV3 –58 milions d'euros– anirà a parar a mans d'un privat, que tot sembla indicar que serà el Grup Godó".

"Un privat amb menys experiència, que cada any cobrarà 900.000 euros de la Corpo (més comissions) i que no haurà d'assumir el risc d'impagaments perquè facturarà als anunciants a nom de TVC. Una ganga, vaja" ha continuat explicant. La periodista ha indicat que els grups de comunicació privats tenen dret a existir però "que sigui per mèrits propis": "Que no vulguin guanyar als despatxos el que no guanyen al carrer".
Entregar-los ara el departament comercial de TVC seria el darrer obsequi de la llarga llista de regals del govern de CiU al grup de 'La Vanguardia'"
"Ajudes públiques milionàries, llicències de ràdio, llicències de TDT (i permisos per rellogar-les), encàrrecs de productes televisius... Entregar-los ara el departament comercial de TVC seria el darrer obsequi de la llarga llista de regals que el govern de CiU –amb el suport del PSC i el PP– ha fet al grup de La Vanguardia; una mostra més de la trama d'interessos no confessats, del pagament pels favors prestats, de l'actitud de vassallatge que CiU ha tingut històricament envers el Grup Godó" ha denunciat Llansana.

Finalment la filòloga ha conclòs que privatitzar la televisió nacional "és minar el servei públic i afeblir una de les nostres estructures d'estat més potents" i ha lamentat que a Catalunya "posem al crit al cel pel tancament de la televisió valenciana, mentre aquí ens comencen a desmantellar la nostra i ningú no piula". "Que ningú no s'equivoqui: a TVC també poden arribar els liquidadors, que utilitzaran uns mètodes més sigil·losos que Paco Telefunken i, sobretot, més eficaços" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat