Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de novembre del 2015 | 11:31
Recull de premsa

Llisterri: "Si parla català"

En un article al diari Ara el director de Catalunyareligió.cat, Jordi Llisterri, es fa ressò del fet que "en els darrers cent anys el Papa ha nomenat deu bisbes per a Barcelona" i que "d'aquests deu, només tres eren nascuts a Catalunya"

Per a ell "no és cap novetat que per a la capital del país es busquin persones desconnectades de la realitat del Principat i de la dinàmica pròpia de l'Església catalana. De les arrels cristianes de Catalunya" i creu Llisterri  que ha estat  "una motivació únicament política".

Tot i això, afirma  que "el que ha portat Omella a Barcelona no és el seu discurs espanyolista, que no consta, sinó el seudiscurs socia" i creu Llisterri "l'haurien pogut trobar a Catalunya i tothom hauria estat més content"

I conclou "el Vaticà mira el mapa d'Espanya. I davant la dificultat per entendre el que passa a Catalunya, arriben a la conclusió que, si parla català, ja anirà bé".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat