Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de d'octubre del 2014 | 18:38
Recull de premsa

Miró: "Entrem en una nova fase del procés en què tornarà a tenir protagonisme l'eix esquerra-dreta"

"O Mas i Junqueras refan els ponts i la confiança trencada (¿recordeu el debat de política general?); o cadascun d'ells pugna per imposar el seu relat i construeix un nou lideratge sobiranista després d'unes plebiscitàries amb llistes separades".

El periodista David Miró ha dit a un article que un dels principals actius del procés sobiranista era "fins ahir el tàndem Artur Mas-Oriol Junqueras" dos perfils "oposats i complementaris alhora, amb públics diferents però amb una capacitat de penetració conjunta capaç d'abastar una àmplia majoria de la societat catalana".

L'autor de l'article El divorci Mas-Junqueras ha continuat explicant que "ara aquest actiu ha entrat en crisi" i aquest "divorci" pot acabar sent gairebé "tan decisiu per al futur del procés com la dolorosa i frustrant renúncia a la consulta del 9-N".

"A partir d'ara s'obren dues possibilitats: o Mas i Junqueras refan els ponts i la confiança trencada (¿recordeu el debat de política general?); o cadascun d'ells pugna per imposar el seu relat i construeix un nou lideratge sobiranista després d'unes plebiscitàries amb llistes separades" ha reblat.

Finalment Miró ha conclòs que aquest lideratge en solitari "mai podrà arribar a ser tan transversal i porós com el que representaven tots dos junts" tot i que potser "més coherent, però no més ampli". "Entrem, doncs, en una nova fase del procés en què, entre altres coses, tornarà a tenir protagonisme l'eix esquerra-dreta" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat