Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de d'octubre del 2015 | 14:15
Recull de premsa

Miró: "La figura d'Artur Mas exerceix de coartada perfecta: uns no el volen, i els altres no en poden prescindir"

En un article titulat "Teoria de la negociació" al diari Ara el periodista, David Miró,fa una reflexió sobre les dificultats que s'estan trobant Junts pel Sí i la CUP per arribar a un acord després dels resultats del 27-S.

El procés de negociació entre JxSí i la CUP podria acabar sent matèria d'estudi a les facultats d'Economia. Primer CDC, posant com a condició sine qua non la investidura de Mas, va fer pujar el preu del pacte amb la CUP fins a extrems que han alarmat els seus sectors més liberalconservadors, que han arrufat el nas amb les famoses 39 mesures del pla de xoc social. Ara aquests intenten atorgar més poder de negociació a JxSí i equilibrar la partida per la via d'avisar que no es pot pagar qualsevol preu (d'aquí el concepte de "línies vermelles") per salvar el president. En el rerefons hi ha una incomoditat manifesta dels que creuen (sector liberal de CDC i els més antisistema de la CUP) que el pacte és nociu per se perquè desnaturalitza les opcions polítiques respectives, i en aquesta situació és millor anar a noves eleccions al mes de març per buscar un escenari més governable. Per a tots dos sectors la figura d'Artur Mas exerceix de coartada perfecta: uns no el volen, i els altres no en poden prescindir.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat