Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 13 de d'abril del 2015 | 18:41
Recull de premsa

Miró: "L'ANC és l'argamassa que evita la trencadissa i qui dibuixa als partits els límits del terreny de joc"

"Al full de ruta de l'ANC s'hi fa un pas decisiu i lliga la independència a un mínim programàtic, amb la justícia social i la regeneració com a pilars bàsics".

El periodista David Miró ha assegurat a un article que un procés sobiranista "ha de tenir per definició un component apartidista, bé perquè els partits fan un pas enrere, bé perquè la població s'organitza al voltant d'una sola estructura, el típic moviment d'alliberament nacional o un partit com l'SNP allà on la idea de la independència vagi lligada necessàriament a una ideologia concreta".

A l'article L'armagassa del procés Miró hi ha dit que a Catalunya, "on ja hi havia dretes i esquerres abans de l'aparició del catalanisme, és l'ANC qui fa aquest paper suprapartidista". "El seu vessant mobilitzador --ha continuat-- és molt conegut, però no tant la que és la clau de volta: el manteniment del mínim comú denominador".

Finalment Miró ha sentenciat que l'ANC és "l'argamassa que evita la trencadissa i qui dibuixa als partits polítics els límits del terreny de joc" i ha conclòs que en el full de ruta de l'ANC, s'hi fa un pas "decisiu i lliga la independència a un mínim programàtic, amb la justícia social i la regeneració com a pilars bàsics, que serà clau tant per superar el 50% dels vots el 27-S com per assegurar la unitat i l'operativitat del Govern que en surti".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat