Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 21 de de gener del 2014 | 17:15
Recull de premsa · País Valencià

Villatoro: "Van tancar Canal 9 per aquelles coses que li donaven sentit"

"Només tenen sentit les televisions autonòmiques que estan al servei d'una llengua i cultura pròpies diferents de la de l'Estat, o d'un punt de vista propi. Més sentit si són les dues a la vegada".

L'escriptor Vicenç Villatoro ha indicat a un article que no ha cregut "mai en una única televisió pública per a tot l'àmbit lingüístic". 

A l'article TV autonòmiques? Villatoro hi ha dit que Canal 9 com a "televisió pública valenciana en valencià" feia un servei públic "i cultural que no fa la televisió estatal i que legitima l'existència d'una oferta específica de televisió pública. [...] Una televisió que parla de tot el què interessa als valencians. Que parla de tot, des de València".

"Només tenen sentit les televisions autonòmiques que estan al servei d'una llengua i cultura pròpies diferents de la de l'Estat, o d'un punt de vista propi. Més sentit si són les dues a la vegada" ha sentenciat Villatoro.

L'autor de l'article ha dit que Canal 9 "era en part això" ja que era "les dues coses de manera insuficient". Seguint aquest raonament, Villatoro ha conclòs: "Temo que han tancat Canal 9 no pas per aquelles coses que  no acaben de tenir sentit sinó precisament per aquelles coses que sí que li donaevn sentit. No per allò que feia que no calia. Per allò que feia que sí calia".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat