Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de maig del 2016 | 18:59
Recull de premsa · Política catalana

David Miró: "Incentius electorals"

En un article al diari Ara el periodista Davis Miró assegura que "ningú del camp independentista" estaria interessat a avançar les eleccions catalanes. I explica el perquè ho creu.

Ens diu Miró "La possibilitat d'avançar les eleccions catalanes s'ha convertit en el tema preferit de les sobretaules polítiques, però una anàlisi freda dels incentius electorals dels diferents actors ens porta a concloure que ningú del camp independentista hi pot estar interessat. CDC, tot i que té un actiu sector delerós de tornar al combat ideològic amb l'esquerra, necessita temps per culminar la refundació i consolidar el lideratge de Carles Puigdemont. ERC, que encapçala els sondejos, sap que no ho tindria fàcil per governar amb 40 diputats. I la CUP no vol aparèixer com la culpable d'haver fet descarrilar el procés ni vol fer aflorar la fractura interna. Aquesta aversió comuna a les eleccions és el que pot actuar com una argamassa eficaç per evitar la trencadissa i trobar un (difícil) punt d'equilibri"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat