Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de maig del 2016 | 11:46
Recull de premsa · Política catalana

Falgàs: "A Artur Mas, li ha arribat l'hora de deixar fer"

En un article al Punt Avui el periodista, Lluís Falgàs, assegura que " Els fets demostren que aprendre i fer tenen menys dificultat que deixar fer" i afegeix al respecte  que "Per a les persones de grans trajectòries allò que els resulta més difícil és deixar fer. Creuen que sempre hi ha temps per estar a la primera línia i mai troben ni el moment ni la manera d'apartar-se'n".

Així, creu el periodista que "A Artur Mas, li ha arribat l'hora de deixar fer" i ens diu que aquest " En les seves darreres intervencions públiques i amb els seus silencis fa dubtar si continua en la primera línia i té intencions de presentar-se a unes noves eleccions, o bé retirar-se o quedar-se al partit i fer el paper que feia el basc Arzalluz, que regnava i no governava. Difícil en un país com ara Catalunya, on els que regnen també volen manar".

I conclou "Humanament tot s'entén. Políticament, li ha arribat l'hora de deixar pas un cop ordeni la desordenada CDC, un fet que s'hauria de produir en el pròxim congrés del partit. Deixar fer i fins i tot deixar equivocar-se als que vinguin".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat