Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 20 de de juliol del 2015 | 11:56
Recull de premsa · Política

Joan B. Culla:" No parlar de nació catalana"

En un article a l'edició catalana d'El País, l'historiador Joan B.Culla i Clarà explica la transformació que ha patit el PSC convertint-se en mera Federació Catalana del PSOE i argumenta que de fet "es tracta d'una aposta estratègica de la direcció, en una refundació programàtica, en un canvi de perfil polític que Miquel Iceta i el seu equip abracen i defensen amb entusiame"

Barcelona · Així, destaca que dins d'aquest nou rumb el PSC ha pres un seguit de decisions com : la designació de Carme Chacón com a cap de cartell del PSC per a les properes generals o la renúncia de la formació al dret a decidir.
Per Culla un PSC que renuncia a parlar de "nació catalana" suposa "una ruptura conceptual, un gir copernicà que exclou retrospectivament de les seves arrels o de la seva història a un Rafael Campalans, un Ramon Fernández Jurado o a tantíssims altres militants i quadres".

Per l'historiador  "La proposta d'Iceta recorda El dia de la marmota:tornar a esperar, com l'any 1982 i com l'any 2004, a que el canvi polític espanyol solucioni el pleit de Catalunya. A veure si a la tercera.."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat