Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de de setembre del 2008 | 16:15
Recull de premsa · Política

Jordi Sànchez: "Cada dia que passa sense un acord de la part catalana en la qüestió del finançament, estem més a prop de fer el ridícul com a país"

El debat de política general que se celebrarà la propera setmana al Parlament de Catalunya ens permetrà, segons afirma Jordi Sànchez en un article a l'Avui, veure "fins a quin extrem les nostres formacions polítiques portaran al límit les seves tàctiques personals en detriment d'una estratègia col·lectiva". Sànchez creu que "cada dia que passa sense un acord de la part catalana en la qüestió del finançament, estem més a prop de fer el ridícul com a país".

El politòleg considera que "les formacions polítiques semblen més preocupades per veure com fan pagar a l'adversari la possibilitat que no hi hagi acord, que per buscar un punt que permeti una posició compartida davant el govern central". Segons Sànchez, el debat sobre si hem de fixar abans una quantitat o uns criteris és "un fals debat". En aquest sentit, considera que "en cap cas això ha de ser la barrera entre els partits catalans, entre altres coses perquè no té sentit una xifra sense criteris i si disposem de criteris podem aproximar una xifra". En qualsevol cas, diu Sànchez, "hi hagi o no acord de la part catalana, a molts ens agradaria conèixer els criteris que el nostre govern farà servir per negociar. Atès que la crisi econòmica és indiscutible i que Solbes la fa servir d'argument per rebaixar la factura que haurà de pagar a Catalunya el nou finançament, serà bo saber-ne els criteris per quan la crisi hagi passat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat