Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 1 de de juny del 2011 | 17:53
Recull de premsa · Política

A. Sáez: "Mas ha de reconèixer que la centralitat a Catalunya és cosa de dos"

"Si de veritat el president Mas vol l'abstenció del PSC, hauria de posar el marcador a zero. Reconèixer, en primer lloc, que li convé per mantenir inalterat el preu del seu futur suport a Rajoy" ha sentenciat Albert Sáez.

Albert Sáez

El director adjunt d'El Periódico, Albert Sáez, ha instat Artur Mas a "trencar amb el menyspreu que alguns el conviden a tenir amb els socialistes catalans", a qui es "recrimina el seu vot amb el PSOE" a Madrid "a la vegada que es crida Rubalcaba perquè els faci entrar en raó". A l'article Entre Mas i Montilla, Sáez ha dit que el president de la Generalitat ha de "reconèixer" que la centralitat a Catalunya "és cosa de dos": "Les vegades en què s'ha pretès estendre-la al Partit Popular i ERC els que han pactat n'han sortit socarrimats".

Albert Sáez també ha explicat que l'encara líder del PSC ha demanat respecte a la veritat, mentre que "els corifeus de Mas" s'han "acarnissat atribuint el dèficit, principalment, a un suposat malbaratament quan el sentit més comú deixa en evidència que el drama ha estat la caiguda d'ingressos i les trampes saducees del nou sistema de finançament".

En aquest aspecte, l'autor de l'article ha indicat que "els socialistes també podrien fer el pas cap a l'abstenció a canvi de la renúncia a la supressió de l'impost de successions o, com a mínim, a la seva congelació". "Però en aquesta qüestió -ha continuat Sáez- les bones intencions de Mas han xocat amb la cridòria d'una minoria que mana més que la majoria silenciosa". "Em temo, doncs -ha conclòs Albert Sáez-, que l'oferta feta pel president a Montilla per pactar una abstenció del PSC és tan sincera com impossible si no ofereix res a canvi".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat