Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de de desembre del 2015 | 12:06
Recull de premsa · Política

Forcadell: "Un Parlament amb parets de vidre"

En un article al diari Ara la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en el que afirma que "Encarem una legislatura transcendental, la més important des del restabliment del Parlament, l'any 1980" i "en la què avançarem en la construcció d'un país nou,

que ha de comptar amb la participació de totes les sensibilitats de la societat catalana. Un país més just que hem de començar a construir des d'ara mateix".

I ens diu "Per assolir aquests reptes immensos cal passar per la investidura d'un president de la Generalitat i per la formació d'un govern" perquè "el que hi ha davant és tan important que les formacions .
polítiques estaran a l'altura del moment històric i acabaran trobant els punts en comú necessaris per arrencar definitivament una legislatura apassionant".

Forcadell ens demana "aquest dimecres, Dia Internacional Contra la Corrupció, ens hem de mirar a l'espill com a país per saber corregir els errors que hem comès i per conjurar-nos perquè no es repeteixin".

"Aquesta ha de ser també la legislatura que suposi el principi de la fi de la corrupció política a Catalunya"
afirma la presidenta i per això ens explica "El Parlament compta amb una nova eina en aquesta lluita: la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern" amb la que tindrem "un Parlament amb parets de vidre".

"D'altra banda, la modificació del reglament del Parlament ha introduït l'obligació d'incentivar la participació ciutadana en la tramitació d'iniciatives parlamentàries. Una mesura per apropar l'activitat parlamentària a la ciutadania i a les entitats del país."
ens explica.

I conclou "Vivim moments transcendentals. Ens toca demostrar amb fets, des del primer dia, que aquesta legislatura constituent desembocarà en la construcció d'un país més just, més pròsper, més democràtic i més net. Fer-ho possible és a les nostres mans, a les mans de tots i de totes, i depèn només de nosaltres que sigui una realitat"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat