Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de de febrer del 2016 | 00:00
Recull de premsa · Política

Sanchis: " Confia a marejar els catalans i fer-los perdre una mica més de temps. Tres-cents anys, si es deixen".

En un article al Punt avui el periodista Vicent Sanchis reflexiona al voltant dels intents del líder del PSOE de conformar un govern i afirma al respecte que aquest " va presentar al sofert gremi de la tecla –que santa Tecla ens empari– un decàleg complet de bones intencions.

Amb l'ajuda de "les forces del progrés", de les quals només queden exclosos el pèrfid Rajoy i els malvats separatistes, Sánchez va desgranar una sèrie de "desafiaments" als quals farà front amb l'ajuda de Déu, el permís de l'autoritat i si el temps ho permet".

I afegeix Sanchis que "El resum ràpid del seu full de ruta –ací qui no en té un és perquè no és res– es defineix per disparar la despesa pública sense que augmentin proporcionalment els ingressos".

Pel que fa a Catalunya ens diu que "Caram! Pedro Sánchez repeteix la salmòdia de Rajoy: integritat territorial, igualtat dels espanyols, aplicació de la llei. Però ofereix "diàleg". És a dir, confia a marejar els catalans i fer-los perdre una mica més de temps. Tres-cents anys, si es deixen".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat