Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de de maig del 2013 | 18:42
Recull de premsa

Rahola: "Barcelona torna a ser la capital de l'espionatge, tal com ho va ser en la Gran Guerra"

"Sembla que el CNI aprofita l'avinantesa islàmica per escapçar un flanc del procés sobiranista, dins d'una guerra bruta no reconeguda però cada dia més visible".

La periodista Pilar Rahola ha denunciat a un article que Barcelona "torna a ser la capital de l'espionatge, tal com ho va ser en la Gran Guerra".

En aquesta tessitura, l'autora de l'article Espies a dojo ha dit que si Noureddine Ziani "fos realment un espia del Marroc" al CNI "se li ha girat feina" expulsant espies "atesa la llarga llista d'espies d'arreu que estan per aquí ballant la sardana". Rahola ha assegurat que el CNI "aprofita" per dir que Ziani és un líder salafista i com que l'únic lideratge conegut de Ziani és vinculat al sobiranisme "la cosa es posa molt estranya".

"Exposo preguntes ─ha continuat─. Primera, si la prioritat del CNI és expulsar salafistes ¿és lògic que comenci per un que ni lidera el moviment ni se li coneix cap activitat? [...] La segona pregunta: ¿els 200 agents del CNI que estan desplaçats a Barcelona [...] no s'han fixat en un líder de la comunitat musulmana que [...] defensa els drets dels catalans?".

Rahola ha conclòs que "sembla que el CNI aprofita l'avinantesa islàmica per escapçar un flanc del procés sobiranista, dins d'una guerra bruta no reconeguda però cada dia més visible" i ha lamentat que al final "sembli que és més perillós ser catalanista que ser integrista islàmic".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat