Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de setembre del 2014 | 21:05
Recull de premsa

Rahola: "Faran seus els versos de Machado que diuen que Castella 'desprecia cuanto ignora' i negaran la realitat?"

"Espanya ja no és la del segle XIX ni la del segle XX i ha de resoldre per la via política el que ja no pot resoldre per la violència".

Pilarahola

La periodista Pilar Rahola ha dit a un article que l'endemà de la Diada de 2014 "planteja grans reptes" ja que és "evident" que en el moment en què surti la llei i el president Mas signi el decret de la consulta, "cremarà Troia".

"Per bé que Rajoy asseguri que que ho té tot molt clar i decidit --ha continuat-- seria un gran irresponsable si ho tingués tot clar i decidit. Espanya ja no és la del segle XIX ni la del segle XX i ha de resoldre per la via política el que ja no pot resoldre per la violència".

Rahola ha continuat: "Amb tot, Troia cremarà, el soroll serà eixordador i el joc brut arribarà al zenit". L'autora de l'article ha expressat que és en aquest punt on "la banda catalana té un repte que és la mare de tots els reptes: la unitat de forces de la consulta", una unitat que segons l'autora de l'article "obliga no només a mantenir-se ferma fins al 9-N sinó a definir una estratègia conjunta si el "no passaràn" de Rajoy es manté".

"Perquè el pitjor escenari no és que la consulta no es permeti sinó que no siguem capaços de respondre a aquest fet amb unitat. Si s'estableix el campi qui pugui, haurà triomfat Aznar, que va asseverar que seríem els catalans els qui ens carregaríem el procés. Ull viu, doncs, que no tots els mals vénen de ponent" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política
Rahola: "En aquest punt el sobiranisme s'ha de fer una pregunta clau: està preparat per al desafiament?"
Notícia · Política catalana
Castellà envia un missatge al PDECat: nosaltres no som l'enemic i hem de col·laborar al màxim en l'objectiu final
Recull de premsa · Política catalana
Rahola: " Quina innocència autocomplaent i letal! En el CNI deuen estar rient molt, a banda d'agrair aquest regal inesperat del jutge"
Recull de premsa · Política catalana
Rahola: "Què fan obrint l'inútil debat de la candidatura? Era necessari? Quina pressa tenen per obrir un meló tan desestabilitzador?"
Notícia · Política catalana
Antoni Castellà afirma que si hi ha una majoria que va a votar, la legitimitat de la legalitat serà la catalana
Entrevista · Nació Digital
"Sense la nostra decisió, CiU no s'hauria trencat mai": Demòcrates de Catalunya fa un any
Recull de premsa · Política catalana
Rahola: "El PDC neix amb un intens debat d'idees i amb una militància que demostra convenciment i personalitat"
Recull de premsa · Política catalana
Rahola:"Convergència té una oportunitat d'or per renéixer com una opció de futur, abandonades les cendres del passat"
Recull de premsa · General
Total Bernard només perseguia els Lunnis, els bombers nudistes, el Garzón de les víctimes del franquisme i Artur Mas i la resta de catalans revoltats"
Notícia · Política catalana
Castellà: "Tenim molt clar el mandat i tota aquesta legislatura té un únic objectiu que és esdevenir un estat independent"
Indica publicitat