Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de de febrer del 2013 | 17:39
Recull de premsa

Ribera: "Cal molta guerra bruta per tombar un país que encara no té estat però que s'estructura com si en tingués"

"L'eix nacional i l'eix social ja no són contraposats sinó complementaris, mentre que l'unionisme s'estanca".

El periodista Carles Ribera ha sentenciat a una anàlisi política que la dada més important del CEO presentat aquesta setmana és que "l''independentisme deixa clarament de ser patrimoni d'un partit i es converteix en objectiu de país".

Basant-se en els resultats del darrer baròmetre, Ribera ha assegurat que "l'independentisme s'estabilitza com a zona de majoria (cau lleugerament el percentatge de gent que votaria sí en un referèndum, però augmenta el nombre de ciutadans que voldrien un estat independent)" i que aquest també "es reparteix per tot l'espectre polític".

L'autor de l'article ha conclòs que l'independentisme es normalitza i que l'eix nacional i l'eix social "ja no són contraposats sinó complementaris, mentre que l'unionisme s'estanca a la baixa i creix curiosament l'espanyolisme de matriu catalana". "Caldrà molta dinamita ─ha celebrat finalment─ moral i moltes clavegueres per tombar una comunitat política que encara no té estat propi però que ja s'estructura com si en tingués".


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat