Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de de desembre del 2014 | 19:08
Recull de premsa

Rovira: "Diverses llistes ens permetrien arribar a diverses sensibilitats dels indecisos i el punt programàtic conjunt asseguraria la unitat d'acció"

"La fórmula de llistes unides és la fórmula guanyadora perquè ens permet anar tots junts i, alhora, ens permet mantenir la pluralitat de l'independentisme".

La secretària general d'ERC, Marta Roira, ha dit a un article publicat a El Punt AVUI que una majoria d'indecisos "vol, per sobre de tot, construir un país amb un compromís nítid de lluita en contra de la pobresa i les desigualtats i amb un programa de regeneració democràtica que posi la política realment al servei dels ciutadans" i ha subratllat que aquests "volen una revolució democràtica perquè els ciutadans ho guanyin tot".

"Per aquest motiu, des d'Esquerra Republicana --ha continuat-- proposem una fórmula de llistes unides amb un punt programàtic conjunt a favor d'exercir la independència. Les diverses llistes ens permetrien arribar a les diverses sensibilitats dels indecisos; i el punt programàtic conjunt, que podria estar avalat per l'ANC, Òmnium i l'AMI, asseguraria la unitat d'acció; d'altra banda, estigueu-ne ben segurs, donaria un mandat inequívoc davant la comunitat internacional. De fet, les eleccions per la independència a Lituània, Estònia i Eslovènia també es varen fer amb diverses candidatures".

Roira ha argumentat que la fórmula de llistes unides "és la fórmula guanyadora" perquè "ens permet anar tots junts i, alhora, ens permet mantenir la pluralitat de l'independentisme" i ha indicat que ara el que cal "és acordar amb la resta de partits a favor de la independència com ens presentem a les eleccions, i també quin full de ruta proposem": "Per primera vegada a la història podrem fer unes eleccions sobre la independència, i Esquerra Republicana serem tan generosos com calgui per tirar-les endavant, i com més aviat millor, si pot ser el febrer millor que el març, perquè els ciutadans necessiten resoldre els problemes com més aviat millor."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat