Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de d'octubre del 2013 | 17:54
Recull de premsa

Sáez: "Es comença a parlar, i molt, dels costos de la independència. S'hauran de contrarestar amb els de l'immobilisme"

"Em temo, doncs, que mort Mas, aquí no s'acabaria amb res més que amb ell. Els tafurs de l'Ibex 35 fa temps, una dècada almenys, que no l'encerten amb Catalunya".

El director adjunt d'El Periódico, Albert Sáez, ha denunciat a un article que es comença a parlar "i molt, dels costos de la independència" quan realment aquests "s'hauran de contrarestar amb els de l'immobilisme".

A l'article L'endemà de Mas Sáez hi ha dit que "mort Mas, aquí no s'acabaria amb res més que amb ell" i que, en conseqüència, "els tafurs de l'Ibex 35 fa temps, una dècada almenys, que no l'encerten amb Catalunya".

"I les elits locals --ha continuat-- prefereixen el "bé queda" de donar-los la raó abans que prendre's la molèstia d'explicar-los el que passa. I a sobre no suporten que siguin les urnes les que dirimeixin el debat".Podeu llegir l'article clicant aquí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat