Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 9 de de setembre del 2013 | 21:14
Recull de premsa

Soler: "El gran actiu és la gent que, com el pare d'en Pere Navarro, sortirà al carrer. Tota aquesta gent és el procés"

"Ens diuen que Mas "s'ho creu" i que això sol garanteix el procés. I això vol dir no tenir en compte el corcó d'en Duran, el mal moment electoral de CiU, les negres perspectives del pressupost del 2014 i moltes altres variables que poden convertir-se en entrebancs seriosos".

L'historiador Toni Soler ha alertat dels entrebancs del procés a un artricle on hi ha dit que el "corcó" d'en Duran, el "mal moment electoral" de CiU, "les negres perspectives del pressupost del 2014 i moltes altres variables" poden convertir-se en "entrebancs seriosos".

A l'article Els segadors Soler hi ha indicat els principals interrogants que cauen sobre CiU i el procés, i ha argumentat que "quan Rajoy diu que parlarà amb Mas per mantenir unit aquest gran país que és Espanya, no se'ns pot demanar que brindem amb cava". "Quan Mas diu que ─ha continuat─ abans de final d'any es pactarà la pregunta o les preguntes de la consulta, és legítim inquietar-se. Quan s'esmenta el 2016, no ens podem estar de preguntar-nos a qui afavoreix aquesta dilació".

Sobre aquests dubtes l'autor de l'article s'ha qüestionat: "La mobilització sobiranista, es mantindrà igual de ferma? El govern de l'Estat, amb tres anys de marge per començar a sortir de la crisi, serà més feble o menys que ara? Els esforçats sectors sobiranistes d'Unió, PSC i Iniciativa, sotmesos a una forta pressió, faran un pas endavant o un pas enrere?".

Soler ha conclòs que, davant de tot això, "el gran actiu, l'argument indiscutible, és la gent que, com el pare d'en Pere Navarro, sortirà dimecres al carrer per fer una demostració de fortalesa cívica única a Europa". "Tota aquesta gent -sense sigles- és el procés. I tindrà la paciència que calgui, sempre que se li digui quan comença de veritat la cursa i on volem que ens porti" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat