Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 16 de de maig del 2014 | 18:23
Recull de premsa

Soler: "El tema no és res de res excepte el mateix PSC, el seu desconcert i el seu futur"

"El tema no és Europa, sinó la senyora de Terrassa; no és el federalisme, sinó la petició de condemna per Daniel Fernández i Manuel Bustos".

L'historiador Toni Soler ha dit a un article que "s'ha d'agrair" la dedicació d'Alfredo Pérez Rubalcaba: "En campanya electoral resulta una mica monòton, però sempre fa el que li toca amb l'eficàcia oratòria d'un autèntic professional".

Sobre la campanya del PSOE, Soler ha dit a l'article El cap a un altre lloc que "venir a fer campanya a Catalunya, per parlar de dues entelèquies igualment dubtoses -l'esquerra europea i el federalisme-, no li devia resultar fàcil" a Rubalcaba, perquè segurament els seus companys de míting "tenien el cap en una altra banda, i qui sap si no intercanviaven missatges de mòbil parlant dels diversos
highlights informatius".

"El tema no és Europa --ha continuat-- sinó la senyora de Terrassa; no és el federalisme, sinó la petició de condemna per Daniel Fernández i Manuel Bustos; no és res de res, excepte el mateix PSC, el seu desconcert i el seu futur, que per a molts ha de suposar una renovació inajornable, i és per això (i per les enquestes) que les eleccions europees fan tanta nosa".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat