Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 29 de de setembre del 2014 | 18:25
Recull de premsa

Soler: "Espanya té davant seu l'oportunitat única de reinventar-se"

"Quina vergonya faran passar a tots els espanyols demòcrates. Quin desprestigi per a la marca Espanya. Creguin-me: d'això, el govern de Rajoy no se'n recuperarà fàcilment".

L'historiador Toni Soler ha dit a un article que "cap govern de la Unió Europea ha hagut de girar la llei contra una part dels seus propis ciutadans" cosa que "en el nostre cas, això implica reprimir una majoria parlamentària, que compta amb el suport del 93% dels nostres ajuntaments".

"Fins ara tot eren amenaces; ara Espanya haurà d'enfangar-se en una batalla desigual en què fiscals i policies tindran al davant ciutadans armats només amb una papereta a la mà. Ciutadans pacífics, que han demostrat mil i una vegades el seu comportament impecable. Quina vergonya faran passar a tots els espanyols demòcrates. Quin desprestigi per a la marca Espanya. Creguin-me: d'això, el govern de Rajoy no se'n recuperarà fàcilment. I ho saben, i els neguiteja." ha dit Soler.

L'autor de l'article ha continuat explicant que poden passar moltes coses però "les coses no tenen per què anar malament": "De fet, com més optimistes siguem, més lluny arribarem. Fins ara, la incredulitat de l'opinió pública espanyola ha estat el nostre millor aliat. Per tant, quan arribi el dia, no sé si la consulta es podrà fer amb garanties, però almenys jo sí que em presentaré allà on em toqui, amb la papereta a la mà". "Votant, o intentant-ho, haurem començat a guanyar, i a fer un país nou. O dos països nous, si comptem aquesta Espanya que té davant seu l'oportunitat única de reinventar-se" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "De moment no hi ha indicis que facin pensar que els comuns s'arremangaran per fer que les urnes arribin al seu destí"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La sentència del TSJC és una vergonya democràtica, incomprensible a Europa".
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Els amics de Merkel demanen una solució política perquè han constatat que el govern català no està disposat a rendir-se"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "El referèndum continua superant obstacles, continua sent un clam majoritari de la societat. I qui el combati s'aboca perillosament al pou de la marginalitat"
Recull de premsa · Política
Soler: "Un país sense vergonya"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La Moncloa té un problema"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Un cop més, queda comprovat: l'independentisme només té gent"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"Amb la magnitud dels reptes que esperen a la cantonada, si no hi ha una mica de sentit d'estat és impossible que el país surti reforçat d'aquesta singladura"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"La qüestió principal és què farà aquesta nova força central del sobiranisme si la principal raó de la seva existència -la independència de Catalunya- no es desencalla en aquest apassionant 2017"
Recull de premsa · Seguretat
Soler: "A la policia catalana, com és obvi, hi ha afectes i desafectes al Procés, i n'hi ha que, senzillament, no volen pagar els plats trencats"
Indica publicitat