Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 21 de de setembre del 2015 | 07:25
Recull de premsa

Toni Soler: "Només vots"

En el seu article al diari Ara, Toni Soler, opina que la gent a Catalunya valora molt el poder del seu vot i "a qualsevol ciutadà d'aquest país li resultarà molt desagradable votar amb la sensació que s'ha deixat espantar per les amenaces o les pressions de les elits que dominen totes les palanques del poder".

Toni-soler

Barcelona ·

L'autor es confessa "molt dolent fent pronòstics", però pensa que "l'aire que està agafant la campanya electoral no farà res més que consolidar la victòria sobiranista".
Diu que "tots hauríem preferit una altra mena de campanya", "que no deixés ferides obertes. Perquè aquí tothom hi pot prendre mal. D'una banda, el sobiranisme català està demostrant que s'ha llançat al buit amb un suport popular indubtable però sense una estratègia política i institucional guanyadora" i de l'altra, "Espanya també s'hi està deixant el prestigi i la qualitat democràtica". Creu que, si finalment aconsegueix aturar el procés, al govern espanyol li costarà molt demostrar als catalans que també els representa a ells després de la seva ofensiva.  
I és que com deia Lluís Companys: "Totes les causes justes tenen molta gent al món per a ser defensades. Però Catalunya només ens té a nosaltres".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "De moment no hi ha indicis que facin pensar que els comuns s'arremangaran per fer que les urnes arribin al seu destí"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La sentència del TSJC és una vergonya democràtica, incomprensible a Europa".
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Els amics de Merkel demanen una solució política perquè han constatat que el govern català no està disposat a rendir-se"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "El referèndum continua superant obstacles, continua sent un clam majoritari de la societat. I qui el combati s'aboca perillosament al pou de la marginalitat"
Recull de premsa · Política
Soler: "Un país sense vergonya"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La Moncloa té un problema"
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Un cop més, queda comprovat: l'independentisme només té gent"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"Amb la magnitud dels reptes que esperen a la cantonada, si no hi ha una mica de sentit d'estat és impossible que el país surti reforçat d'aquesta singladura"
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"La qüestió principal és què farà aquesta nova força central del sobiranisme si la principal raó de la seva existència -la independència de Catalunya- no es desencalla en aquest apassionant 2017"
Recull de premsa · Seguretat
Soler: "A la policia catalana, com és obvi, hi ha afectes i desafectes al Procés, i n'hi ha que, senzillament, no volen pagar els plats trencats"
Indica publicitat