Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 29 de de setembre del 2015 | 11:02
Recull de premsa

Vives:"És ara que, mantenint la unitat, cal mantenir l'ofensiva més intel·ligent. Estem guanyant, però el partit no s'ha acabat"

En un article al diari Ara  escrit abans de saber-se el resultat de les eleccions del 27-S i sota el títol "Per què hem guanyat" l'escriptor i ex-regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives afirma "Diumenge Catalunya haurà guanyat".

Barcelona · Així Vives enumera les raons que ens han dut fins aquí i que ens han de conduir a una victòria segura:

"Els motius de la victòria són molt clars. Hi ha un corrent de fons que s'arrela en el catalanisme polític dels avis dels nostres avis, que ha arribat nítidament fins a nosaltres, i fins als nostres fills.És el catalanisme regeneracionista"

"La generositat ideològica, organitzativa, comunicativa i tàctica ha estat tan gran que potser per fi podem començar a dir que els catalans comencem a madurar políticament" 

"Hem guanyat perquè hem apostat col·lectivament per la proposta. Proposar ha estat clau. El país ha progressat proposant, gosant explicar-se, optant definitivament per aproximar-se positivament a la vida col·lectiva, aparcant amb prou èxit el victimisme que, per molt justificat que estigui, ens ha fet tan vulnerables"

"Hem guanyat pels noms, per les encarnacions, perquè per fi les llistes han esdevingut significatives, perquè hem pogut fer confiança a les persones, més que a les sigles"

"No han entès res. I en no entendre res, han perdut".

"Hem guanyat, diguem-ho clar, perquè ells han perdut"  j
a que afirma "Van començar a perdre quan no van comprendre que això anava de respecte, de dignitat, de democràcia, de pacte, de mèrit, d'esforç col·lectiu, de confiança. Van començar a perdre quan van negar a Espanya la possibilitat d'una Catalunya +amb veu pròpia". 

I conclou però que " Hem guanyat, sí. Ara, el pitjor que ens podria passar és que la victòria ens enganxés amb cara de babaus. El que ara comença és el que veritablement compta. Caldrà resistir la temptació de la rauxa i el refugi de la cautela. És ara que, mantenint la unitat, cal mantenir l'ofensiva més intel·ligent. Estem guanyant, però el partit no s'ha acabat". 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat