Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 22 de de novembre del 2012 | 17:36
Recull de premsa

Xirgo: "És normal que ara siguem espiats. Però la feina és fàcil. Només heu de parar l'orella"

"Amb aquestes línies pretenc només donar la benvinguda a les desenes d'agents [...] que el Centro Nacional de Inteligencia es veu que ha desplegat aquests dies per la capital catalana".

El periodista Xevi Xirgo ha donat la benvinguda als espies de la CNI que aquesta setmana s'han instal·lat a Barcelona. "Amb aquestes línies pretenc només donar la benvinguda a les desenes d'agents (centenars, segons algunes fonts, però jo no vull exagerar) que el Centro Nacional de Inteligencia es veu que ha desplegat aquests dies per la capital catalana" ha dit.

A l'article Benvolguts senyors del CNI Xirgo hi ha dit que el fet que hagin vingut "és un símptoma que per primera vegada veieu que això va seriosament" i els ha indicat que "des d'aquest edifici a tocar de la Diagonal on us heu instal·lat, sortiu al carrer, passegeu per les botigues que teniu a prop, i pareu l'orella". "Veureu ─ha continuat diant─ que en realitat que ens n'anem no és cap secret. Ho sap tothom".
Podeu punxar-nos els telèfons i fer grans informes. Però insisteixo, no us cal. El que passa no és cap secret"
L'autor de l'article ha dit que és "evident" que un estat ha de tenir espies, "i la funció del CNI està perfectament descrita": "No passa res. Jo només us volia donar la benvinguda i aconsellar-vos que ara no us inventeu informes, que per això ja tenim directors de diaris que s'hi dediquen". Xirgo ha conclòs dient als espies que "podeu punxar-nos els telèfons i fer grans informes. Però insisteixo, no us cal. El que passa no és cap secret. Pareu l'orella i en fareu prou. Ah, i gaudiu de l'estada".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat