Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 28 de de setembre del 2015 | 12:08
Recull de premsa

Xirgo: "La d'anit és una gran victòria. Clara. Indiscutible. No en tinguin cap dubte"

En un article al Punt Avui el periodista Xevi Xirgo es mostra contundent "La d'anit és una gran victòria. Clara. Indiscutible. No en tinguin cap dubte" ja que com ell molt bé recalca "Mai en la història recent prop de dos milions de catalans (1.922.059 quan escric aquestes línies) havien votat en

Barcelona · favor de la independència i mai el Parlament havia tingut una majoria absoluta de diputats clarament independentistes. Mai".

I va més enllà afirmant "I és una victòria clara no només perquè s'ha obtingut amb la participació més alta de la història sinó perquè s'ha obtingut en unes condicions extremes, davant d'un estat, l'espanyol, que ha mentit, que ens ha amenaçat, que ha posat traves als electors que volien votar des de l'estranger i que fins i tot ha arribat a manipular la Comissió Europea. Una vergonya".

I conclou "Curiós que ahir els principals mitjans de comunicació internacionals parlessin d'una victòria clara de l'independentisme mentre que els mitjans espanyols tornaven a donar el procés per mort. L'error ja el van cometre el 2012 i ara hi tornen. I és per això que a nosaltres la lectura que ara ens interessa ja és una altra. A segons qui ja no els escoltem. Adéu, doncs, Espanya. Escolta, Europa!"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat