Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 12 de de setembre del 2013 | 18:06
Crònica · Afers religiosos

La Diada és un repte pels bisbes

L'episcopat catòlic català haurà de reflexionar sobre el repte que suposa per a l'Església la situació creada després de la multitudinària i pacífica la Via Catalana. Reflexió eclesial i pastoral sobre la realitat i la Diada Nacional de Catalunya.

Els bisbes tindran ocasió de parlar-ne aquest octubre en la propera reunió trimestral de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET). La CET és presidida per Jaume Pujol, com a arquebisbe de Tarragona. 

Un grup de bisbes ha mantingut aquest dies un silenci, silenci massa sonor, davant la molt important Diada d'enguany. Un altre grup s'han manifestat en sintonia amb la línia de la Doctrina Social de l'Església. Es a dir, en la línea que defensa els drets de les persones i dels pobles. Un tercer grup ha quedat atrapat pel fet de dirimir sobre tocs o no de campana.

L'anàlisi sobre la situació creada a Catalunya i a l'Església també serà analitzada pels membres de Cristians per la Independència. Aquesta és una sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana. És un grup de cristians que, segurs que els drets dels Pobles són els Drets Humans portats a aquest nivell de la vida col·lectiva. Cristians per la Independència vol que els drets de Catalunya com a nació siguin respectats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat