Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 31 de de maig del 2012 | 17:01
Crònica · Esport i Ciutadania

Reforços

S'explica que el Barça té previst reforçar la plantilla del primer equip amb un defensa central i un lateral esquerre. Sembla però, que les necessitats de l'equip conviden a buscar alguna cosa més. Aquestes dues posicions són pràcticament imprescindibles.

Amb la baixa d'Éric Abidal, el lateral esquerre és una posició que ha quedat a expenses d'Adriano. Un jugador que ha rendit amb nota, però amb dos problemes molt clars: Un, certa tendència a a patir problemes musculars que li fan perdre fiabilitat. Dos, el seu perfil és el d'un home de banda, més avesat a mirar cap endavant que cap enrere.

Això suposa que cal un lateral per ajudar el brasiler, però un jugador e perfil defensiu, que actuï com a tercer central amb les pujades de Dani Alves. Pel que fa a la demarcació de central, és evident que necessita retocs. Per dues raons: Primer, perquè Andreu Fontàs, mermat per la greu lesió al genoll, no ha acabat de donar el nivell exigit. I segon, perquè Carles Puyol, el capità de ferro, necessita descansar molt i jugar poc. Piqué requereix estímuls, competència, per tant ha d'arribar algú que els posi les coses molt difícils a tots plegats. Una primera espasa, vaja.

Una altra qüestió és si aquests han de ser les úniques incorporacions. A banda del que pugui passar amb les sortides, que n'hi hauran (Keita o Alves són candidats), seria convenient reforçar la davantera. Primer, perquè Villa i Afellay, dos homes que han de ser importants, són també melons per obrir. Tots dos vénen d'un temporada pràcticament en blanc i el seu rendiment és una incògnita. I segon, perquè la segona onada, Tello i Cuenca, són, a hores d'ara, això.

Segona onada. I no més. I tercer, manca gol. Que Cesc i Xavi siguin els segons màxims golejadors de l'equip és també, una mala notícia. Messi necessita acompanyants. Si voleu, només per ser capaços d'atreure l'atenció de la defensa per donar-li més espai a l'argentí.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat