Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de de desembre del 2015 | 12:53
Crònica · Política catalana

El grup Godó felicita les Festes a Quico Homs

A més del misteri de la Santíssima Trinitat n'hi ha un altre: el tracte donat, primer al pujolisme i després a tots els governs de la Generalitat, el grup Godó, com si fos imprescindible per governar a Catalunya, i més encara, per al Procés de transició nacional.

En els últims anys, a la Generalitat hi ha hagut una política de comunicació que semblava més orientada a afavorir un grup "d'amiguets" que de sempre els havien tapat les vergonyes, que no pas una política estratègica de comunicació per donar suport al Procés. I si hi ha un exemple contundent és el suport subvencionat al grup Godó, que tenia com a excusa -potser l'única- les seves edicions en llengua catalana, que no es pot negar que han suposat un avenç en la normalització lingüística.

Però si algun dia es fa un estudi rigorós sobre les subvencions rebudes pel grup Godó d'una forma directa o indirecta, concessions, llicències, etc., es veurà que hi ha alguna cosa irregular i oculta que el grup Godó deu saber i que els poderosos de CDC temen. 

Sense política de comunicació i amb un equip nefast i poc professional, sota la responsabilitat de Quico Homs, s'ha donat suport escadusser a El Punt Avui, encara més minso a l'Ara, i altra premsa nacional i comarcal. Però el més beneficiat ha estat el Grup Godó, que porta mesos i mesos desprestigiant i disparant diàlecticament contra el Procés, contra el president Mas i la majoria social del país, dedicant-se a donar suport a la monarquia, al PP i un inexplicable suport a Josep A. Duran Lleida, amb qui han volgut creat una fictícia i fantasmagòrica tercera via que els ha portat a l'extraparlamentarisme.

En cercles de Convergència i de Junts pel Sí comença a estendre's la idea que Quico Homs rep del grup Godó allò que s'anomena "cornut i pagar el beure". Sols cal veure un fragment de la felicitació de Nadal que li ha fet La Vanguardia mitjançant el seu editorial "L'endemà de les eleccions": "A Catalunya, el guanyador ha estat En Comú Podem i el gran perdedor, Democràcia i Llibertat, el succedani de Convergència, que ha passat a ser la quarta força política, per darrere d'ERC i, en vots, també del PSC. Malgrat que aquestes no eren "les seves elecccions", els suports al sobiranisme han minvat de forma evident. L'error de la resolució del Parlament de Catalunya de desobediència a l'Estat i l'esgotadora i opaca negociació amb la CUP per la investidura han passat factura a la formació d'Artur Mas, que elecció rere eleccció veu com l'electorat castiga el seu allunyament de la centralitat. Que l'independentisme hagi sumat només 17 escons de 47 possibles, sumat a la vicòria d'En Comú Podem, que es basa en la convocatòria d'un referèndum i en una reforma constitucional que millori l'encaix de Catalunya a Espanya, demostra que la tercera via que ha defensat sempre aquest diari no és només una quimera, sinó l'única sortida possible. Encara que no sigui a curt termini".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat