Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 15 de de maig del 2015 | 19:49
Crònica · Seguretat

Fernández Díaz ensenya el camí als Mossos

El ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, ha parlat sobre l'acusació dels Mossos a la Policia Espanyola per haver avisat uns gihadistes que eren investigats per la Policia Catalana.

Fernández Díaz ha dit: "La lluita antiterrorista i la política antiterrorista ha d'ésser d'Estat, i aquesta no es pot deixar en mans dels que no tenen el més mínim sentit d'Estat".

Francament, el CEEC està absolutament d'acord amb aquestes clarificadores declaracions del ministre Fernández Díaz. I també li vol agraïr que obri els ulls al cos de Mossos, la veritable policia nacional i integral de Catalunya, perquè vegi que el seu horitzó per a ser el que són és tenir un Estat. Perquè si no, se'ls usa com usaven els anglesos les forces auxiliars indígenes.

Aquest incident ha servit per a fer veure que l'audiència espanyola també actua amb sentit d'Estat espanyol, i axií el jutje Santiago Pedraz ha arxivat la causa després d'haver encausat uns quants policies espanyols. 

El conseller Ramon Espadaler ha d'obrir els ulls, ha de deixar el lliri blanc que porta a la mà, i ha d'ajudar i trencar-se la cara si cal perquè la Policia de Catalunya sigui la nostra veritable policia nacional reconeguda internacionalment.


Analistes del CEEC

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat