Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 31 de d'octubre del 2014 | 18:28
Crònica · Seguretat

Guàrdia Civil i Policia Nacional, a Catalunya pel 9N

Els diaris de la caverna mediàtica 'El Confidencial Digital' i 'Vox Populi', de la mà de les clavegueres de l'Estat que fan la mateixa pudor que es nota als entorns de Moragas i Fernández Díaz a Madrid, estan intoxicant informativament sobre l'arribada a Catalunya de centenars de membres dels cossos i forces de seguretat de l'Estat.

Reproduïm del CEEC · La senyora Llanos de Luna, a qui li agrada ensenyar el paquet de l'Estat, està radiant i satisfeta: ha convertit la delegació del Govern en un 'fort apache' en plena ciutat de Barcelona, protegint amb tanques i desenes de policies nacionals i les seves camionetes.

A la Verneda no hi cap ni un efectiu més, i a Pineda els hotelers estan contents --no pas els ciutadans-- perquè tenen els hotels plens de policies nacionals suposadament de vacances a Catalunya.

Aquests diaris digitals fan córrer la brama que l'Estat no se'n fia de la Policia de Catalunya - Mossos d'Esquadra i que farà intervenir la Guàrdia Civil i la Policia Nacional aquest 9N.

Amb tot, sembla que la intel·ligència de l'Estat que comença, molt lleugerament, a entendre la situació de Catalunya, ha desaconsellat l'operatiu repressiu perquè això representaria un pas endavant del sobiranisme català i el desprestigi internacional del govern de Rajoy i del propi Estat espanyol.

Un altre punt problemàtic és que s'han començat a detectar comandaments i números de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que porten molts anys a Catalunya i que, d'una forma indirecta, han informat als seus superiors que no tenen cap ganes de reprimir els seus veïns, familiars i, en alguns casos, als seus propis fills.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat