Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de de juny del 2016 | 11:49
Crònica · Seguretat

La intel·ligència catalana, infiltrada dins el Ministeri de l'Interior espanyol?

Sembla ser que la política catalana i espanyola està marcada per la utilització cada cop més comú de mitjans electrònics per obtenir la informació de manera més o menys lícita. Aquests fets generen la incredulitat de polítics i ciutadans, pensant que són fets trets d'una pel·lícula de James Bond, quan no s'adonen que aquestes pel·lícules no fan res més que reproduir estris reals un punt caricaturitzats.

Malauradament, la societat catalana pateix d'un nivell de manca de coneixements científico- tecnològics que altres països dels nostre entorn no tenen i això ens porta no solament a no valorar-ho, sinó a tenir un menyspreu per tot el que sigui evolució tecnològica. En aquest aspecte, cada cop ens assemblem més a Espanya (que inventen ellos!!) Si a sobre afegim l'autoodi i manca de sentit d'Estat, fa que siguem altament vulnerables a aquest tipus de conxorxes.

A Catalunya som quatre gats i malavinguts, amb autoodi i sense sentit d'Estat (català per suposat ). Que el senyor ministre no pateixi, mentre siguem com som, no avançarem cap a la independència"

Menyspreu tecnològic, i tant! Només als països llatins la gent menysprea els coneixements i la vàlua alienes, creient-se que es pot ser entrenador de futbol, metge, enginyer, arquitecte o president del Govern, millor que gent que té estudis, experiència i sentit comú provat en l'exercici de la professió. És cert que l'experiència demostrada en els últims presidents del Govern espanyol, avalarien aquesta teoria, per desgràcia, ja que després de Felipe González, el nivell ha estat lamentable.

És possible "obrir" un mòbil a distància? Fa uns anys només era possible per experts en intel·ligència. Avui, amb l'ajut d'Internet i la xarxa Thor ( Internet profunda ), un informàtic una mica espavilat pot "entrar" als nostres mòbils en poc més de 15 minuts, i si té experiència en pocs minuts. I que vol dir "obrir" o "entrar"? Que pot veure els nostres contactes, les nostres fotos més íntimes o fins i tot obrir la càmera i el micròfon, per tant gravar tota la conversa que tinguem. Avui ja no cal posar micròfons, el portem incorporat a sobre. Encara hi ha irresponsables que tenen les converses més delicades amb el mòbil a sobre la taula. Això és com si tinguessin  el bany amb parets de vidre. Oi que ningú ho faria? Doncs això és el que li ha passat al ministre i al director de l'Oficina Antifrau. En el cas de Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso potser han estat caçats per la seva pròpia gent, el més probable és que mai se sàpiga qui ha estat, però el mètode és el mateix i no deixa rastre. Ah! Per cert, si noteu que les últimes setmanes el rendiment de la vostra bateria ha caigut en picat, esteu a la llista "d'algú" i us estant xuclant les dades. No es pot fer res, només considerar la vostra línia com a no-segura.

Autoodi dels catalans, com per exemple algun dels cognoms nobles que hi surten. En Germà Gordó, que ha estat esmentat diverses vegades no nega el contingut de les converses, només diu que no ha participat de cap conxorxa contra el president. És conegut de tot el món polític català, la seva descarnada crítica a la figura d'Artur Mas, però si ell afirma que no hi ha participat ens ho haurem de creure. Això sí, com a mínim  s'ha deixat estimar, s'ha deixat fer la pilota, s'ha deixat enlluernar pel poder que desprèn Madrid, ves a saber esperant què. Ja ho va dir el president Pujol, a vegades anem a Madrid i ens deixem raspallar, també amb expressions similars ja ho deia fa més anys el mateix Josep Benet, dos homes diferents però que sabien molt bé que es coïa als poders de Madrid. El ministre i el director de la Oficina Antifrau conspiraven contra Catalunya, volien fer mal a persones vinculades al Procés, segons es dedueix de les gravacions, i van comptar, segons les transcripcions, amb un lacai ben raspallat, que portat per la seva ambició pot haver fet tant mal com els que l'han manipulat. Almenys els conspiradors sabien el que feien, en Gordó, sembla ser, només era el palmero!!

A veure quan  aprenem que ens cal ordre, organització, menys egos i treballar molt per un sol objectiu: tenir un Estat Català!"

I manca de sentit d'Estat. Qui en són els responsables? La història, la repressió, i els últims anys una certa esquerra populista i papanates, que és capaç de pensar que cal desarmar a la Guàrdia Urbana de Barcelona, que aplaudeix els ocupes i les seves festes de violència, que malda per anar contra els EUA, Europa o Israel (els nostre aliats naturals ) o que fa mans i mànigues per entorpir la posada en marxa de les estructures del nou Estat Català. És clar que la intel·ligència espanyola, i per cert molt ben comandada, intentarà fer fracassar qualsevol intent secessionista a l'Estat. És que ens pensem que són rucs? Ni un pèl en tenen. Deixaran perdre 220.000M€ anuals de PIB? Podem donar gràcies de viure en una democràcia, perquè només fan el que faria qualsevol Govern democràtic del món per no perdre una font d'ingressos tan important com és Catalunya. Està clar que això del ministre sembla més una pel·lícula de l'Ozores que intel·ligència, però d'altres institucions espanyoles sí que actuen amb més preparació. Té gràcia que qui ha preparat una operació de contra-intel·ligència hagin estat ells mateixos.

I què els preocupa? La sanitat, emblema social a Catalunya i el CTiTI, és a dir les telecomunicacions, la informàtica i és clar la ciberseguretat. Així ens fan més febles. En canvi aquí, alguns gloriosos membres de la CUP, se'n van cofois a dormir, havent-se "petat" els pressupostos del Govern de Catalunya, que a banda de les necessitats socials, començaven a reforçar algunes estructures d'Estat, entre elles l'Agència Tributària. Per qui treballen? A quins interessos obeeixen? Quants d'ells tenen converses amb el ministre? Espera que encara tindrem alguna sorpresa...

A Catalunya som quatre gats i malavinguts, amb autoodi i sense sentit d'Estat (català per suposat ). Que el senyor ministre no pateixi, mentre siguem com som, no avançarem cap a la independència. A veure quan  aprenem que ens cal ordre, organització, menys egos i treballar molt per un sol objectiu: tenir un Estat Català.

Ah! Segueixo sent el hacker de l'últim cop, que treballem cada dia per assegurar les vostres vides.. coneixem a tothom.. sabem qui fa què, ens juguem la vida per vosaltres i cada cop som més.

HACKXCAT

(reproduït per la Secció Tecnològica del CEEC)

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat