Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de de maig del 2016 | 19:55
Crònica · Seguretat
Mònica Sellarès

No caiguem en la provocació !!

Demà dissabte i coincidint amb la celebració del Dia de les Forces Armades està previst que centenars d'ex legionaris, vinguts d'arreu d'Espanya, es manifestin pels carrers de Barcelona en defensa afirmen de  " la Constitució, de l'exèrcit, de la unitat d'Espanya i de la Germandat que l'Ajuntament vol expulsar de les antigues casernes de Sant Andreu".

Ens trobem ,doncs, davant d'una marxa autoritzada però que no ha agradat gens a gran part de la ciutadania que la considera tota una provocació. De fet i en paral·lel a la marxa s'ha organitzat una concentració a la plaça Orfila de Sant Andreu que vol evidenciar el rebuig de la gent del barri a la presència de legionaris a i al fet que se'ls cedís un terreny de manera gratuïta. La CUP de Sant Andreu dóna suport a la protesta.

Els legionaris sortiran de la Plaça Urquinaona on tenen previst interpretar diversos cants militars i l'hime d'Espanya i l'acabaran a la Plaça Sant Jaume on tenen intenció de llegir una carta de protesta dirigada a l'alcaldessa, Ada Colau, per després cantar l'hime de la legió i la Marxa Reial. 

No hem de caure en el parany i hem de deixar que la marxa es realitzi amb tota normalitat i és que estem convençuts que el que els agradaria és que es produissin aldarulls o algun tipus d'acte violent. De segur que estan esperant per fer de qualsevol petit incident l'excusa perfecte per atacar el tarannà català i el procés d'independència. Quina millor manera d'obrir un telenotícies i continuar fomentant així  l'anticatalanisme.

Repeteixo. No caiguem en la provocació. Deixem treballar les nostres forces de seguretat. Que desfilin. I encara que no ens faci gens de gràcia  que si algú hagi de quedar retratat demà, que siguin ells.

Nosaltres hem de continuar fent el nostre camí que no és altre que continuar treballant, tot i les provocacions, per aconseguir la nostra llibertat nacional.

Mònica Sellarès


Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat